Το κρασί αυτό παράγεται από τα σταφύλια του Ροδίτη Αλεπού (Κοκκιναρά) από επιλεγμένους αμπελώνες της Ημιορεινής Ηλείας, σε συνδυασμό με την ποικιλία Μαλαγουζιά από τους αμπελώνες του Κτήματος. Η διαδικασία περιλαμβάνει κλασική λευκή οινοποίηση, με τη ζύμωση να διαρκεί 40 μέρες, αναδεικνύοντας τα χαρ..
Φαίνεται σαν ένα κρασί με βαθύκοκκινο χρώμα και έντονο άρωμα κόκκινων φρούτων, βανίλιας και κερασιού. Στο στόμα είναι γεμάτο με ήπιες τανίνες, που του προσδίδουν μια ευχάριστη δομή. Η συνδυασμένη ποικιλία Merlot και Μαυροδάφνης από επιλεγμένους αμπελώνες της Ηλείας προσφέρει ένα ιδιαίτερο κρασί με ε..